Onafhankelijk advies sinds 2008

Overdevest is een gerenommeerd technisch adviesbureau dat gevestigd is in Den Haag. Met een oprichtingsdatum in 2008 zijn we een jong bedrijf dat inmiddels over de nodige ervaring beschikt. De enthousiaste en betrokken ingenieurs van Overdevest helpen opdrachtgevers bij het ontwerpen van state-of-the-art technische installaties en projecten. Het is de missie van Overdevest om haar klanten volledig te ontzorgen. Dat doen we door het volgende te bieden: de juiste kennis, persoonlijke begeleiding en 100% onafhankelijk advies.

Projecten van formaat

Projecten van formaat

In de afgelopen tien jaar heeft Overdevest zich bewezen als autoriteit op het gebied van installatietechniek. Een team van gedreven adviseurs, een doelgerichte aanpak en korte lijnen met onze opdrachtgevers hebben ervoor gezorgd dat we keer op keer uitdagende, complexe en uiteenlopende projecten succesvol hebben opgeleverd.

Onze projecten

The extra mile

De gebroeders Overdevest, Patrick en Dennis, zijn in 2009 gestart met Overdevest in de overtuiging dat bestaande bureaus te weinig deden om hun opdrachtgevers écht te ontzorgen. Overdevest kiest daarentegen voor een outside-the-box aanpak die op een positieve manier verrast. Keer op keer zetten de adviseurs van Overdevest die onverwachte (maar zeer belangrijke) extra stap om een vraag voor te zijn en te anticiperen in plaats van andersom. Gedurende het hele proces leidt deze werkwijze tot rust en vertrouwen. Met name dat gevoel is voor onze opdrachtgevers een belangrijke reden om samen te werken met Overdevest als het gaat om installatietechniek.

Samenwerking is de sleutel

Overdevest adviseurs zijn geboren voor de rol van bemiddelaar. Niet alleen de samenwerking binnen het team, maar ook de hechte en informele samenwerking met opdrachtgevers, ontwerpers en bouwteampartners zorgt ervoor dat we precies leveren wat er van ons verwacht wordt: een gestroomlijnd en zorgeloos ontwerpproces & betrokkenheid en effectieve begeleiding tijdens de constructie. We laten niets aan het toeval over en zorgen dat alle betrokken partijen a. gekend worden bij het nemen van belangrijke besluiten en b. het eens zijn over het gekozen pad. Deze duidelijke en transparante werkwijze geeft de beste resultaten en zorgt voor relaties met klanten die jarenlang stand houden.

Samenwerking is de sleutel

Ons team

Borian den Boef

Projectleider

01

Paula van Ginkel

Administratief medewerker

02

Arjan van Holstein

Junior projectleider

03

Job van der Zwan

Ontwerper

04

Patrick Overdevest

Directie / Projectleider

05

Yuk Ho Chung

Tekenaar / Ontwerper

06

Daniëlle Gans

Marketing / Communications

07

Dennis Overdevest

Directie / Projectleider

08

Twan ten Have

Junior projectleider

09

Priscila van Peperzeel

Tekenaar / Ontwerper

010

Lucas Hoekstra

Tekenaar

011

Elmira Kreuger-Orlova

Tekenaar / Ontwerper

012

Sandra Heemskerk

Administratief medewerker

013

Thomas de Mooij

Tekenaar

014

Jeroen van Tongeren

projectleider

015

Maak kennis met Overdevest

Wil je kennismaken met Overdevest en van gedachten wisselen over een nieuw of bestaand project? Plan direct een afspraak met een van onze adviseurs.

Contact