Overdevest Spotlight: Daan Onderwater

Spotlight

Overdevest Spotlight: Daan Onderwater

Overdevest Adviseurs mag gerenommeerde bedrijven uit diverse sectoren voorzien van advies op het gebied van installatietechniek. In de Overdevest Spotlight laten we ze aan het woord. Vandaag spreken we met Daan Onderwater, afdelingsmanager bij Versluis.

Kun je wat vertellen over Versluis?

Versluis is een bouwmanagementbureau dat zich richt op onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Momenteel houdt Versluis zich veel bezig met onderwijslocaties waar verduurzaming ook een belangrijk thema is. De kracht van Versluis schuilt voor een belangrijk deel in haar projectleiders; een groep van enthousiaste professionals die er gebrand op zijn om kwaliteit en planning te bewaken. Goede communicatie is daarbij essentieel. Als iedereen goed geïnformeerd is en op dezelfde lijn zit, komt dat de kwaliteit van een project natuurlijk ten goede.

Wat doen jullie op het gebied van verduurzaming?

Op het gebied van verduurzaming ondernemen we verschillende projecten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van ledverlichting tot complete renovaties waarbij gebouwen volledig van het gas af gaan, en alles daar tussenin. De integratie van duurzame technieken zoals het plaatsen van zonnepanelen of ledverlichting kan zowel als upgrade van bestaande voorzieningen, als onderdeel van een renovatieproject, of bij nieuwbouw worden uitgevoerd. Bij de start van een project maken we een plan van aanpak om te zorgen dat je als klant een goed beeld hebt van de uitgangssituatie. Uiteraard speelt Overdevest meteen vanaf het begin een belangrijke rol door ervoor te zorgen dat we de juiste mix van technieken toepassen en deze goed integreren tijdens de realisatie.

Waarom hebben jullie gekozen voor Overdevest?

De kernwaarden van Versluis zijn ambitieus, plezierig, slim en mensgericht. Dit zoeken we ook in onze partners en dat vinden we zeker terug bij Overdevest. Onze samenwerking begon acht jaar geleden toen we op zoek waren naar een installatiebureau. Versluis kijkt altijd naar de lange termijn dus de keuze voor een nieuwe partner op het gebied van installatietechniek hebben we niet zomaar gemaakt. De goede klik met Dennis Overdevest was echter niet te ontkennen. Ja: ze zijn serieus over de inhoud, maar ze zijn ook plezierig in de samenwerking en dat is cruciaal voor de toekomstbestendigheid van een samenwerking.

Hoe ziet de samenwerking met Overdevest eruit tijdens een project?

We betrekken Overdevest zo vroeg mogelijk bij een project zodat hun adviezen over installatietechniek goed geïntegreerd kunnen worden. Met het groeiende belang van energiebesparende maatregelen is installatietechniek niet alleen belangrijker maar ook complexer geworden. Een betrouwbare partner als Overdevest is daarom essentieel. Om adequate integratie van duurzame technieken te garanderen, is Overdevest van begin tot eind betrokken. Ze leveren dus niet alleen een ontwerp dat goed aansluit op onze benodigdheden en de wensen van de klant, ook tijdens de uitvoering kunnen we rekenen op Overdevest voor ondersteuning.

Wat vind je het mooiste aan je werk bij Versluis?

Samen met collega’s en partners mooie en duurzame projecten realiseren, dat is wat mij ontzettend veel voldoening geeft. Hoe moeilijker hoe beter. Dat is tevens de reden waarom Overdevest al meer dan 8 jaar onze partner is.; hun expertise maakt ze een aanwinst voor Versluis en onze klanten, maar daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk om met ze samen te werken.

Voor meer informatie: versluisgroep.nl