Bedrijfshal en kantoor te Den Bosch

Opdrachtgever Natec
Plaats Den Bosch
Periode 2022-2023
Gebruiker Natec
Nieuwbouw
Bedrijfspand
Gasloos
zonnepanelen

Projectomschrijving

Project: Hoofdkantoor en bedrijfshal Natec te Den Bosch.

Het project omvat de nieuwbouw van het hoofdkantoor en opslag Natec Sunergy BV te ‘s Hertogenbosch. Natec is de grootste leverancier en distributeur van zonnepanelen van Nederland.
Het bedrijfspand bestaat uit een magazijn van ca 8.000 m2 en een kantoor van bijna 1.900m2.
Op het gehele dak van het bedrijfspand liggen bijna 2700 zonnepanelen. Bijzonder is dat ook aan de gevel zonnepanelen worden gehangen. Er is een soort erkerachtig raamkozijn ontworpen dat aan de ene zijde dient als zonwering en aan de andere zijde als raamkozijn. Dit zijn nog eens ruim 100 zonnepanelen extra.
Het gebouw wordt grotendeels opgetrokken uit een staalconstructie met betonnen vloeren. De gevel bestaat, naast zonnepanelen, voornamelijk uit sandwichpanelen en prefab betonnen gevelelementen.
Het buitenterrein wordt voorzien van groen, verharding t.b.v. buitenterrein, parkeren, op- en afritten, overdekte stalling plaatsen voor fietsen en elektrische laadpalen voor auto’s.
Oplevering wordt in begin 2023 verwacht.

Opdrachtgever: Natec Sunergy BV

Architect: Mulder blauw Architecten

Van der Heijden bouwen ontwikkeling

Bureau Franken

Overdevest Adviseurs

Officiële begin van de bouw: 21 sept.2022.

Oplevering: 26 mei 2023.

Overdevest Adviseurs is bevoorrecht om onderdeel te mogen zijn van dit prachtige project.

Het bedrijfspand bestaat uit een magazijn van ca 8.000 m2 en een kantoor van bijna 1.900m2. Op het gehele dak van het bedrijfspand liggen bijna 2700 zonnepanelen