Een dynamisch vakgebied

De belangrijkste asset van Overdevest wordt gevormd door de specialisten die er werken. Ieder teamlid krijgt daarom alle ruimte voor zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling. Overdevest gelooft in het creƫren van een stimulerende omgeving zodat haar specialisten de oplossingen kunnen aanreiken die de projecten van klanten naar een niveau hoger tillen.

Werken met uitdagende materie in een dynamisch vakgebied? Bekijk hier het overzicht van onze vacatures:

Voor wie werken wij?

Overdevest werkt voor diverse opdrachtgevers aan verschillende projecten in binnen- en buitenland. Als technisch adviesbureau is Overdevest van A tot Z betrokken bij het ontwerp, de bouw en de oplevering van onder andere: hotels, scholen, stations, sportlocaties, crematoria, woningen en kantoren. Overdevest werkt voornamelijk in opdracht van commerciƫle instanties, gemeentelijke instanties en non-profit organisaties.

Voor wie werken wij?
Waarom Overdevest?

Waarom Overdevest?

Bij Overdevest maak je deel uit van een hecht team dat zich in een inspirerende omgeving bezighoudt met uitdagende materie. Je krijgt de gelegenheid om je te blijven ontwikkelen zodat we als bedrijf niet alleen nu, maar ook in de toekomst onze opdrachtgevers kunnen voorzien van het beste advies. Je werkt in een leuk, jong en enthousiast team. Wil je weten wie jouw collega’s worden en meer lezen over Overdevest?

Team Overdevest

Reageer direct

Meer weten over een van deze functies? Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer.

Contact