Foodhallen te Den Haag

Opdrachtgever Foodhallen Amsterdam
Plaats Den Haag
Periode 2019
Gebruiker
Horeca
Bedrijfspand

Projectomschrijving

Project: Foodhallen te Den Haag

 

Na Amsterdam en Rotterdam opent Nederland zijn eerste indoor foodmarket, Foodhallen, met trots zijn derde locatie in winkelhof Haagsche Bluf in Den Haag. Deze nieuwe vestiging, die eind 2019 zijn deuren opent, beschikt over twaalf foodstands en twee bars, en zal de smaakpapillen van de lokale bevolking en bezoekers verkennen.

Net als de eerdere vestigingen in Rotterdam en Amsterdam, krijgt ook de Foodhallen in Den Haag een eigen unieke persoonlijkheid. Twaalf lokale ondernemers vullen de stands, met elf vaste concepten en een gebruikelijke pop-up stand die regelmatig van aanbod zal wisselen.

Het design voor deze derde Foodhallen is ontworpen door het gerenommeerde Studio Modijefsky. We zijn trots op de fijne samenwerking die heeft geleid tot dit prachtige resultaat.

Overdevest Adviseurs heeft bijgedragen aan dit project door advies te geven over de technische installaties, zodat de Foodhallen niet alleen een culinaire maar ook een comfortabele en duurzame ervaring biedt aan bezoekers.

Werkzaamheden

Ontwerpen en adviseren van de volgende installaties:

  • Rioleringsinstallaties (terrein, hwa en vwa)
  • Waterinstallaties
  • Brandbestrijdingsinstallatie (sprinker mist installaties)
  • Klimaatinstallaties (verwarming, ventilatie, koelinstallatie en regelinstallatie)
  • Elektrische installatie, communicatie-, brandmeld- en beveiligingsinstallatie.
  • Onderzoeken, inventariseren mogelijkheden installaties (fase 0).
  • Voorlopig Ontwerp incl. kostenindicatie t.b.v. VO-fase (fase 1)
  • Omgevingsvergunningstekeningen en berekeningen (fase 2)
  • Definitief Ontwerp incl. kostenindicatie (fase 3)
  • Contractdocumenten in bouwteam (fase 4)
  • Prijscontrole (fase 5)
  • Uitvoeringsbegeleiding en toezicht (fase 6)